Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2026
Το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά στους ρυθμούς του και το πολιτιστικό ημερολόγιο γεμίζει με ξεχωριστές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο.
Από θεατρικές παραγωγές και συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες μέχρι θερινές προβολές κάτω από τα αστέρια, φεστιβάλ για όλη την οικογένεια και μουσικές βραδιές, οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν κάθε γούστο. Συγκεντρώσαμε 13 προτάσεις που ξεχωρίζουν και υπόσχονται να κάνουν τις επόμενες ημέρες ακόμη πιο ενδιαφέρουσες.

Οι «12 Ένορκοι» ανεβαίνουν στη σκηνή
Ένα από τα σημαντικότερα έργα της σύγχρονης δραματουργίας, οι «12 Ένορκοι» του Ρέτζιναλντ Ρόουζ, παρουσιάζονται από τη Θεατρική Ομάδα «3ο Κουδούνι» σε σκηνοθεσία Μάριου Σαρπέτσα, μετάφραση και διασκευή Χρίστου Ρ. Τσιαήλη. Το πολυβραβευμένο έργο, που γνώρισε διεθνή αναγνώριση τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, παρακολουθεί τη διαδικασία λήψης μιας απόφασης που θα καθορίσει τη ζωή ενός νεαρού κατηγορούμενου. Δώδεκα ένορκοι καλούνται να αποφασίσουν για την αθωότητα ή την ενοχή ενός 18χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του. Καθώς εξετάζουν τα στοιχεία, αναλύουν τις μαρτυρίες και επανεκτιμούν τα δεδομένα της υπόθεσης, η συζήτηση μετατρέπεται σταδιακά σε μια έντονη αντιπαράθεση χαρακτήρων, αντιλήψεων και προκαταλήψεων. Οι προσωπικές εμπειρίες, οι φόβοι, οι βεβαιότητες και οι αμφιβολίες των ενόρκων έρχονται στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας πόσο εύθραυστη μπορεί να είναι η έννοια της δικαιοσύνης όταν συγκρούεται με την ανθρώπινη φύση. Στους ρόλους των ενόρκων εμφανίζονται οι Λάμπρος Θεοδώρου, Εβελίνα Παπαϊωάννου, Θεράπων Θεράποντος, Μόνικα Αλετράρη, Δόξα Κάρενου, Γιώργος Ιουλιανού, Μαριλένα Χατζηγιαννακού, Ανδρέας Τσακιστός, Μιχάλης Λεριός, Χρίστος Προκοπίου, Άννα Βασιλείου και Βασίλης Κοτσίδης. Στον ρόλο του φρουρού εμφανίζεται ο Μάριος Σαρπέτσας.
>> Δευτέρα 29 Ιουνίου, WhereHaus 612, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99687383.

Μια νύχτα στον παράδεισο
Η Pirasmos productions επανέρχεται δυναμικά αυτό το καλοκαίρι με την «θεϊκή» θεατρική κωμωδία “Μια Νύχτα στον παράδεισο” σε κείμενο και σκηνοθεσία Λώρη Λοϊζίδη. Η νέα παραγωγή αποτελεί μια σύγχρονη, ανατρεπτική και βαθιά ανθρώπινη κωμωδία, η οποία πραγματεύεται με χιούμορ και ευαισθησία τη ζωή, τον θάνατο, την κόλαση και τον παράδεισο, μέσα από τη μοναδική σκηνοθετική ματιά και το ιδιαίτερο χιούμορ του Λώρη Λοϊζίδη. Παίζουν: Λώρης Λοϊζίδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαρία Παπακώστα,Λουκία Πρωτόπαπα, Ελένη Αναστασίου και Pan Dragomir.
>> Δ 29, Τρ 30 Ιουν, Αμφιθέατρο Δερύνειας / Σ 4, Κ 5 Ιουλ, Αμφιθέατρο Τάλας / Τετ 8, Πέμ 9, Παρ 10 Ιουλ, Αμφιθέατρο Heritage, Παραλίμνι / Δ 13, Τρ 14 Ιουλ, Αμφιθέατρο Λακατάμιας, 21.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.

To party: Οι Δευτέρες στο Garden Day & Night
Υπάρχουν βραδιές που απλά περνούν όμορφα. Υπάρχουν όμως και βραδιές που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα και μετατρέπονται σε κάτι περισσότερο από μια απλή έξοδο. Σε ένα απόλυτο ελληνικό party! Κάθε Δευτέρα, το Garden Day & Night μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό μουσικό καταφύγιο στην καρδιά της Λευκωσίας. Κάτω από τα φώτα του κήπου, ανάμεσα σε φοίνικες, δέντρα και καλοκαιρινές μυρωδιές, το κοινό έχει αγκαλιάσει ένα μουσικό σχήμα που κατάφερε να κερδίσει κάτι πολύ πιο σημαντικό από το χειροκρότημα: την αγάπη του κόσμου. Η Νεφέλη και ο Φοίβος δεν είναι απλώς δύο νέοι καλλιτέχνες. Είναι δύο άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν. Με τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα, με αφοσίωση, επιμονή και σεβασμό προς το κοινό τους, χτίζουν βήμα-βήμα τη δική τους πορεία στη μουσική σκηνή της Κύπρου. Το αποτέλεσμα είναι πλέον εμφανές. Οι Δευτέρες στο Garden Day & Night έχουν αποκτήσει τη δική τους ταυτότητα. Παρέες κάθε ηλικίας γεμίζουν τον κήπο, τραγουδούν, διασκεδάζουν και γίνονται μέρος μιας μοναδικής μουσικής εμπειρίας που συνδυάζει αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες, ζωντανή ενέργεια και αυθεντικά συναισθήματα. Μαζί τους στη σκηνή βρίσκονται οι εξαιρετικοί μουσικοί Ορέστης Ιωαννίδης στα τύμπανα, Ιάκωβος Κουσιάππας στα πλήκτρα και Στέφανος Δεσπότης στην ηλεκτρική κιθάρα, δημιουργώντας μια δυνατή μπάντα που κάθε εβδομάδα χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές.
>> Δευτέρα 29 Ιουνίου, Garden Day & Night

Θερινό Σινέ Έρμα
Το Θερινό Σινέ Έρμα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2026, προσκαλώντας τους φίλους του κινηματογράφου σε τέσσερις μοναδικές βραδιές προβολών στην ατμοσφαιρική αυλή του Βιβλιοπωλείου – Καφεαναγνωστηρίου «Το Έρμα» στην παλιά Λευκωσία. Με ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης τις 20:00, ο θεσμός επιστρέφει προσφέροντας στο κοινό ένα πρόγραμμα που συνδυάζει κλασικό ευρωπαϊκό σινεμά, αμερικανική κωμωδία και σύγχρονες δημιουργίες που έχουν ξεχωρίσει σε διεθνή φεστιβάλ. Η αυλαία του φετινού κύκλου προβολών πέφτει στις 29 Ιουνίου με το ισπανικό «7 Λόγοι να Τρέξεις Μακριά» (7 Raons per Fugir), μια σειρά από σατιρικές ιστορίες που ισορροπούν ανάμεσα στο χιούμορ και τον κοινωνικό προβληματισμό. Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να πραγματοποιήσει έγκαιρα τις κρατήσεις του στο τηλέφωνο 22346770 ή μέσω των λογαριασμών του «Έρμα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες. Το Θερινό Σινέ Έρμα φιλοδοξεί και φέτος να μετατρέψει τις καλοκαιρινές νύχτες της Λευκωσίας σε μια γιορτή κινηματογράφου, πολιτισμού και συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν τη μεγάλη οθόνη.
>> Δευτέρα 29 Ιουνίου, Καφεαναγνωστήριο Έρμα, Παλιά Λευκωσία, 20.00.

Φεστιβάλ Παιδιού στο Λατσί
Από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου, το Latchi Playground, δίπλα από το Psaropoulos Fish Tavern στο Λατσί, μετατρέπεται στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, φιλοξενώντας ένα πενθήμερο γεμάτο παιχνίδι, διασκέδαση και οικογενειακές στιγμές. Καθημερινά, από τις 17:00 έως τις 23:00, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φουσκωτά, βαρκούλες, τροχό νερού, φουσκωτό τοίχο αναρρίχησης, bungee trampoline, outdoor cinema, in line horse και πολλές ακόμη δραστηριότητες, ενώ δεν θα λείψουν το αγαπημένο Foam Party, οι δωρεάν εμφανίσεις μασκότ με φωτογραφίες και ένα εντυπωσιακό magic show. Στον χώρο θα λειτουργούν επίσης σημεία με φαγητό, ποτά και γλυκά, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για μια ολοήμερη οικογενειακή έξοδο. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν πακέτα δραστηριοτήτων ή μεμονωμένα παιχνίδια, απολαμβάνοντας πέντε ημέρες γεμάτες χαμόγελα, δράση και αμέτρητες καλοκαιρινές εκπλήξεις.
>> Μέχρι τις 30 Ιουνίου, Latchi Playground, δίπλα από το Psaropoulos Fish Tavern στο Λατσί, 17:00 έως τις 23:00

Ο Δημήτρης Μπάσης στη Λευκωσία
Ο Δημήτρης Μπάσης σε μια συναυλία αφιερωμένη στα πάθη του κυπριακού ελληνισμού και στη συλλογική μνήμη, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Με 45 χρόνια συνεχούς πορείας και με σημαντική καλλιτεχνική πορεία και συνεργασίες, η Χορωδία της Αδούλωτης Κερύνειας διοργανώνει τη συναυλία «ΜΝΗΜΕΣ», μια μουσική παράσταση που εστιάζει στον καημό, την νοσταλγία και την ελπίδα που μένει άσβεστη στον χρόνο. Μέσα από ένα ρεπερτόριο βαθιά συνδεδεμένο με την ιστορική εμπειρία και την ταυτότητα του κυπριακού ελληνισμού, το τραγούδι εκφράζει τη μνήμη και την αγάπη για την πατρίδα που ζει στις καρδίες μας. Τραγούδια σημαντικών δημιουργών, σε μια ενιαία μουσική διαδρομή που αποτυπώνει τον πόνο, τη μνήμη και την αντοχή ενός λαού. Συμμετέχουν η Χορωδία της Αδούλωτης Κερύνειας & η Χορωδία Ενηλίκων Ανθή Παπαφιλίππου
>> Δευτέρα 29 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:30. Πληρ. 99 439019. Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι το ticketmaster.cy και τα καταστήματα ACS Courier.

Ο Κυπριανός Κατσαρής συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, μια εορταστική συναυλία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο βιρτουόζο πιανίστα Κυπριανό Κατσαρή. Τη συναυλία διευθύνει ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, Μύρων Μιχαηλίδης. Η συναυλία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του πολιτιστικού προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026 και φέρνει στο προσκήνιο έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς κυπριακής καταγωγής με διεθνή ακτινοβολία. Το πρόγραμμα ανοίγει με την Αυγή στον Παρθενώνα του Σόλωνα Μιχαηλίδη, έργο στο οποίο το φως, η γαλήνη και η σταδιακή αποκάλυψη ενός τοπίου μετατρέπονται σε μουσική ατμόσφαιρα. Ακολουθούν δύο εντυπωσιακά έργα του Franz Liszt, στα οποία ο Κυπριανός Κατσαρής θα αναδείξει τη δεξιοτεχνία, την ποιητικότητα και τη λαμπρότητα της ερμηνευτικής του τέχνης: η Φαντασία πάνω σε μοτίβα από τη σκηνική μουσική Τα ερείπια των Αθηνών του Beethoven και η Ουγγρική Φαντασία για πιάνο και ορχήστρα. Το δεύτερο μέρος της βραδιάς παρουσιάζει μια πανδαισία γνωστών χορών του συμφωνικού ρεπερτορίου, με έργα των Charpentier, Massenet, Bizet, Brahms, Dvořák, Johann Strauss II, Σκαλκώτα και Robert Stolz. Βιεννέζικη κομψότητα, ουγγρική ενέργεια, σλαβικά χρώματα, γαλλική θεατρικότητα και ελληνικό ιδίωμα συνθέτουν μια λαμπρή μουσική διαδρομή. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Εμβατήριο των Ηνωμένων Εθνών του Robert Stolz, προσδίδοντας τελετουργικό χαρακτήρα στην εορταστική αυτή βραδιά.
>> Τρίτη 30 Ιουνίου 2026, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:30. Τιμές εισιτηρίων: Ζώνη Α €30 / €25, Ζώνη Β €25 / €20. Προπώληση: cyso.interticket.com και 1,5 ώρα πριν την έναρξη
Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy

Προβολή της ταινίας "The Best Families"
Μια διεισδυτική, καυστική και γεμάτη υπόγειο χιούμορ ματιά στις ταξικές αντιθέσεις και τα καλά κρυμμένα μυστικά της υψηλής κοινωνίας. Ανακαλύψτε μια ανατρεπτική κοινωνική κωμωδία από το Περού που αποδεικνύει ότι οι «καλύτερες οικογένειες» κρύβουν συχνά τα πιο μεγάλα σκάνδαλα. Μεταφερόμαστε στα άδυτα δύο αριστοκρατικών οικογενειών της Λίμα, οι οποίες μοιράζονται μια κοινή πολυτελή έπαυλη, αλλά και τις υπηρεσίες δύο αδελφών που εργάζονται εκεί ως οικιακοί βοηθοί. Καθώς οι μάσκες της κοινωνικής ανωτερότητας πέφτουν και οι δύο κόσμοι συγκρούονται μετωπικά, η ταινία εξελίσσεται σε μια απολαυστική σάτιρα για την υποκρισία, τους δεσμούς του αίματος και τα στερεότυπα που καθορίζουν τις σύγχρονες κοινωνίες.
>> Η ταινία "The Best Families" θα προβληθεί στην Αυλή Μουσείου Πιερίδη, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 στις 20.30, στο πλαίσιο των θερινών προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρνακας-Αμμοχώστου. Είσοδος ελεύθερη.

200 κιθάρες επί σκηνής με την Γιώτα Νέγκα
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει επί σκηνής με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, σε μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. 200 κιθαριστές επί σκηνής πλαισιώνουν τη μοναδική φωνή της Γιώτας Νέγκα, σε ένα πρόγραμμα που γεφυρώνει τις αυθεντικές μουσικές ρίζες με σύγχρονες εκφραστικές φόρμες. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει προσωπικές της επιτυχίες, αλλά και τραγούδια, σταθμούς της διαδρομής της, παρουσιασμένα μέσα από ενορχηστρώσεις που σέβονται την πρωτότυπη μουσική γραφή και ταυτόχρονα αναδεικνύουν μια φρέσκια, δημιουργική ματιά. Με το χαρακτηριστικό της ηχόχρωμα, που ενώνει τη Δύση με την Ανατολή και την παράδοση με τον σύγχρονο πειραματισμό, η Γιώτα Νέγκα συναντά την ενέργεια και το πάθος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, σε μια σπάνια και δυναμική μουσική σύμπραξη. Συμμετέχει στο τραγούδι ο Πάρης Παράσχος.
>> Τετάρτη 1 Ιουλίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:30.
Εισιτήρια: www.ticketmaster.cy & ACS Courier
Πληροφορίες: 99430654

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κύπρο,
Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζονται στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, μαζί με την ιστορική ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη και τον Βασίλη Προδρόμου, σε μια μουσική συνάντηση που ενώνει το λαϊκό τραγούδι, την παράδοση και το σήμερα. Η Δήμητρα Γαλάνη, με τη μακρά και καθοριστική πορεία της στο ελληνικό τραγούδι και τη μουσική ως ερμηνεύτρια και δημιουργός, αλλά και τη βαθιά σχέση της με το λαϊκό ρεπερτόριο δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς του, και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, μια ερμηνεύτρια που έχει συνδέσει τη φωνή της με την παράδοση, το σμυρναίικο τραγούδι και τις μουσικές ρίζες της Μικράς Ασίας, παρουσιάζουν μια μουσική διαδρομή που διατρέχει διαφορετικές όψεις του ελληνικού ρεπερτορίου, από κλασικές δημιουργίες έως σύγχρονες επιλογές, Στη σκηνή θα βρίσκεται και ο Βασίλης Προδρόμου, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός της νεότερης γενιάς, προσθέτοντας τη δική του ξεχωριστή παρουσία. Κομβικό ρόλο στη συναυλία έχει η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, μια ορχήστρα με σημαντική συμβολή στην ανάδειξη του ελληνικού αστικού λαϊκού και μικρασιατικού ρεπερτορίου. Με τους εξαιρετικούς σολίστες της και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια δημιουργικής παρουσίας, δημιουργεί το μουσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι φωνές και τα τραγούδια αποκτούν νέα πνοή.
>> Τετάρτη 1 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι το ticketmaster.cy και τα καταστήματα ACS Courier.

Καλοκαιρινές βραδιές «Κάτω που την Τερατσιά» στο Flea Theater
Πόσες ιστορίες χωράνε κάτω από ένα δέντρο;
Ένα πρώτο φιλί.
Ένας χωρισμός.
Το καλοκαιρινό μας γλέντι.
Ένα τραγούδι που τραγουδήθηκε αργά το βράδυ.
Μια κουβέντα που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα.
Το «Κάτω που την Τερατσιά» δεν είναι μόνο μια παράσταση. Είναι μια καλοκαιρινή βραδιά στην αυλή.
Με μουσική, τραγούδια, αφηγήσεις, παρέα και εκείνη την αίσθηση ότι για λίγο όλοι γινόμαστε γνωστοί μεταξύ μας.
Με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Με γέλιο. Με συγκίνηση. Με εκείνη τη ζεστασιά που έχουν μόνο οι καλοκαιρινές αυλές.
Φέρτε την παρέα σας κι ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ.
Συντελεστές:
Άννα Χρυσάνθου – κιθάρα / τραγούδι
Άντρεα Μαύρου – Αφήγηση / τραγούδι
Νίκος Παντέχης – Ακορντεόν
Στεφανία Πάρπα – Κείμενα
>> Τετάρτες 1, 8, 15 Ιουλίου
Ώρα: 21:00
Στην αυλή του Flea Theater
Είσοδος: €10
Κρατήσεις: 99144809

Η λογοτεχνία στην πόλη
Το Βιβλιοτρόπιο και το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο συνδιοργανώνουν για δέκατη συνεχή χρονιά τη βραδιά λογοτεχνικής ανάγνωσης "Η λογοτεχνία στην πόλη". Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να αναγνώσει πεζό κείμενο μικρής έκτασης ενός αγαπημένου του/της λογοτέχνη μέγιστης διάρκειας τριών λεπτών ή μέχρι δύο ποιήματα, η συνολική διάρκεια των οποίων και πάλι δεν πρέπει να ξεπερνά τα τρία λεπτά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύονται με την αποστολή των κειμένων (να δηλώνονται οι τίτλοι και οι συγγραφείς ή ποιητές/τριες) τα οποία ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να διαβάσει. Συμμετέχουν οι μουσικοί Γιώργος Ιωάννου και Αντώνης Πολυκάρπου. Όσοι επιθυμούν απλώς να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτοι.
Τετάρτη 1η Ιουλίου, Προαύλιο Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Λεμεσού, 20:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Βιβλιοτρόπιο, Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού, AcuteAdvisory Services, mpec (Engineering Consultants), Wunderart Productions, Βιβλιοπωλεία Κ.Π. Κυριάκου.

Βλέπουμε και φέτος (δωρεάν) ταινίες κάτω από τ' αστέρια, σε Λατσιά και Γέρι
Ο Δήμος Λατσιών-Γερίου σας προσκαλεί στον Θερινό Κινηματογράφο 2026, με δωρεάν προβολές αγαπημένων παιδικών ταινιών για μικρούς και μεγάλους.
Πρόγραμμα Προβολών
📍 Αυλή Δημοτικού Σχολείου Δ΄ Λατσιών
- Δευτέρα 29 Ιουνίου: Lilo & Stitch
- Τρίτη 30 Ιουνίου: Zootropolis 2
📍 Πάρκο Γλυπτών Αγίου Χαραλάμπους, Δημοτικό Διαμέρισμα Γερίου
- Τετάρτη 1 Ιουλίου: Minecraft
- Πέμπτη 2 Ιουλίου: Smurfs
>> Ώρα Έναρξης: 8:30 μ.μ.
>> Όλες οι ταινίες θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.
>> Είσοδος Ελεύθερη
Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί όμορφες καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια!
Σχετικά
«Γλέντι στην Πλατεία»: Οι Ασικίδες δίνουν το καλοκαιρινό μουσικό ραντεβού στο Καφενείο Ταχυδρομείο
Με ελεύθερη είσοδο, παραδοσιακούς ήχους, κέφι και καλοκαιρινή διάθεση, το αγαπημένο γλέντι επιστρέφει
Ο Δήμος Ιεροκηπίας έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Όλα όσα σε περιμένουν σε Γεροσκήπου, Κονιά, Τίμη, Αχέλεια και Αγία Μαρινούδα
Ένα εξωτικό White Party δίπλα στο κύμα στην παραλία ενός εμβληματικού ξενοδοχείου
Το White Party μεταμορφώνει την παραλία του Elysium σε ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό σκηνικό με εξωτική ατμόσφαιρα, μουσική και dress code στα λευκά.
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και παραδοσιακή φιλοξενία σε ένα μικρό χωριουδάκι της Κύπρου
Η εκδήλωση υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, καλό φαγητό και διασκέδαση
Το Circus Atmosphere συνεχίζει να μαγεύει την Πάφο
Δες το πρόγραμμα των παραστάσεων αυτής της εβδομάδας
Weekend Agenda: 20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις μέχρι οικογενειακές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου γεμίζει την Κύπρο με επιλογές για κάθε ηλικία και γούστο
Όταν οι θρύλοι της Κύπρου ζωντανεύουν στην Πάφο
Μια ξεχωριστή μουσικοαφηγηματική παράσταση στην Πάφο ζωντανεύει δράκους, ιππότες, βασιλοπούλες και θρύλους της μεσαιωνικής Κύπρου, προσφέροντας μια μαγευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
Η Λευκωσία γεμίζει μουσική, θέατρο και τέχνη: Δωρεάν εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι στις γειτονιές της πόλης
«Νύχτες Καλοκαιριού 2026»: Η Λευκωσία γεμίζει μουσική, τέχνη και ζωή σε κάθε γειτονιά!
Το Μουντιάλ της γειτονιάς έρχεται στη Λεμεσό
Ένα old school τουρνουά ποδοσφαίρου για όσους μεγάλωσαν αγαπώντας το παιχνίδι
Βουνί 2026: Το πολιτιστικό καλοκαίρι που δεν πρέπει να χάσεις
Με μουσική, παρέες, γεύσεις και εκδηλώσεις που κρατούν ζωντανή την παράδοση και τη φιλοξενία του χωριού
Για ένα βράδυ αφήνουμε το scrolling και πιάνουμε τον χορό στο χωριό σε ένα μεγάλο summer party
Η Πιτσιλιά διοργανώνει το απόλυτο Retro Party με μουσική, κέφι και δωρεάν είσοδο
Καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες τέχνη και μουσική στον Δήμο Αμαθούντας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Θέατρο, μουσική και πολιτιστικές βραδιές γεμίζουν τον Ιούνιο με μοναδικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους